Bestillingsguide  Tilbage til foregående side

Charizard.dk fungerer ikke helt som en normal web-shop, idet hjemmesiden også er tænkt som et "udstillingsvindue" med billeder af alle Pokémon kortene m.m. .
Der vil derfor også være billeder af kort, som ikke er på lager, men som optræder for at man kan se, hvad kortene nogenlunde er værd.
Der er dog meget stor forskel på værdien af nye og brugte kort, og priserne på Charizard.dk er generelt for helt nye kort.

Sådan bestiller du:

 1. Brug bestillingsformularen eller send en mail til bestilling@charizard.dk med de figurer/kort, som du ønsker at købe. Skriv også gerne nogle erstatninger, hvis enkelte af figurerne/kortene skulle være udsolgt. Det gør ekspeditionen meget nemmere, hvis bestillingen er helt korrekt udført, d.v.s. anfør følgende:
      Figurer:    prisgruppe, navn og evt. antal
      Kort:        Serie, kortnavn, kortnr. og pris (eksempel: Skyridge, Rhydon 29/144, 12,00
   
 2. Vi bekræfter pr. mail din bestilling og sender en samlet pris for varerne inkl. forsendelsesomkostninger samt betalingsoplysninger. Oplysninger om betaling står også på hjemmesiden.
  Vi bestræber os på at besvare alle bestillinger indenfor 24 timer, og har du ikke hørt fra os indenfor 48 timer, beder vi dig gensende din bestilling, da den sandsynligvis er gået tabt undervejs.
   
 3. Vi poster normalt varerne samme dag, som vi har modtaget din indbetaling. Afhentning på vor adresse kan aftales telefonisk.

Hvis det haster meget:
Ønsker du, at det hele skal gå ekstra hurtigt kan du overføre betalingen samtidig med bestillingen eller anvende Swipp eller MobilePay. Forsendelsesomkostningerne kan du beregne ud fra taksterne på bestillingssiden. Evt. overskydende beløb vil blive brugt til anførte erstatningsfigurer/kort eller returneret i ubrugte frimærker.

Betaling:
Da vor bankforbindelse er Nordea, kan der fra andre banker godt gå 1-2 dage, inden beløbet registreres på vor konto - med mindre du bruger Swipp eller MobilePay.
Ved anvendelse af ewire modtager vi en mail om overførselen straks efter at betalingen er foretaget, læs mere på www.ewire.dk.


Læs alle betingelser her.
 


  Tilbage til foregående side